Wednesday, February 3, 2010

EVOLLE MIRACLE BAR

Satu lagi penemuan baru yang dinanti-nantikan, seperti sedia maklum, Mior adalah antara perintis Miracles Bar yang mana mampu memberikan kesan positif bagi masalah kulit berminyak, sensitif, kering, normal, berjerawat, bersisik, berparut, kulit bayi terutamanya yang mempunyai masalah eczema..dann selepas Mior, muncul pelbagai Miracles Bar bermacam jenama yang claim mereka lebih bagus dari Mior dan macam-macam cerita la..



Mior Enhance Version yang diberi nama EVOLLE = bermaksud LE LOVE, Le tu bahasa Spain..Love bermaksud, bila pakai, harus jatuh cinta.



Sebelum ni ramai kengkawan yang dah guna MIOR dapat result yang superb, tapi kulit menjadi agak kering,kan?? Tapi selepas dapat sample Mior Evolle, 2 minggu selepas penggunaan, kulit jadi lebih mulus, bersih, gebu, malah keberkesannya lebih hebat dari Mior.
Evolle ni jenis sabun yang tak berbuih, bila sapu sapu jerk kat muka, tak sampai seminit terus absorb dalam kulit, yang penting confirmed tak meyebabkan kulit muka kita kering, kalau try gerenti jatuh cinta.
Evolle dilahirkan hasil R&D pihak Indigo selama lebih dari 12 bulan (sejak kontroversi Mior vs **** vs *****). Yang pasti, Evolle dikilangkan sendiri oleh pihak Indigo dan TIDAK berkongsi dengan mana-mana Miracle bar yang ada di pasaran.



HARGA: MYR99.00(WM) / RM109.00(EM) - 1 bar (35g)
MYR279.00(WM) / RM299 (EM) - 1 kotak (3 bar)
BRUNEI & SINGAPORE : $40 - 35G / $139 - 3 X 35G)
Kalau Mior boleh meletup, Evolle ni tak tahulah nak cakap camner..
Dengan Evolle Miracle Bar, anda telah membuat pilihan yang tepat, kerana tidak perlu membazir dengan :
-Cleanser
-Whitening Cream
-Toner
-Anti Wrinkle Cream
-Firming Cream
-Smoothing & Healing
-Acne Treatment
-Eyebag remover
-Pores Concealer
Penggunaan yang konsisten akan dapat membantu:
-Mengembalikan wajah yang berseri
-Mengembalikan wajah yang cerah semulajadi
-Membantu mengembalikan kulit halus dan licin seperti bayi
-Mengatasi masalah jerawat
-Mengatasi masalah jeragat
-Membantu menutup liang roma yang terbuka luas
-Membantu menghilangkan hitam di bawah mata
-Membantu mengurangkan parut jerawat
-Membantu menghilangkan selulit pada badan
-Membantu menghilangkan hitam di celah kangkang dan ketiak
-Menghilangkan white / blank head di bahagian hidung
-Menghilangkan bau badan
-Membantu mengatasi masalah rambut berkelemumur dan gugur
-Membantu membaikpulih rambut yang rosak
-Membantu melebatkan rambut anda
-Membaikpulih tumit yang pecah
-Melembutkan tapak tangan / kaki yang kasar.
Anda hanya perlukan Evolle Miracle Bar untuk kelihatan lebih berseri & mempunyai kulit yang cantik serta menawan, dan hanya dengan Evolle Miracle Bar dapat mengatasi segala masalah yang anda hadapi.
KEBAIKAN MOOR FACIAL BAR
Terdapat pelbagai jenama facial bar berasaskan Moor berada di pasaran. Semuanya menjanjikan kesan ajaib kepada kulit anda dalam masa 3 minit.
Namun apakah yang akan berlaku kepada kulit anda dengan penggunaan berterusan???
Kulit kering? Mengelupas? Tumbuh jerawat? Perit?
KINI!
Evolle Miracle Bar adalah yang terbaik untuk anda, facial bar yang memberikan lebih kebaikan untuk kulit anda tanpa kesan sampingan walaupun digunakan untuk jangkamasa panjang.
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa bahan kimia, tanpa pewangi dan yang pasti dapat memberi kesan terbaik dalam
HANYA 1 MINIT!!
EVOLLE
FACIAL BAR YANG BENAR-BENAR MENAKJUBKAN!
BAHAN AKTIF UTAMA
-Heilmoor Clay dari Austria
-PhytoCellTee Plant Stem Cells dari Switzerland-Teknologi terkini anti penuaan.
-Ekstrak Laminaria Digitata
-Minyak Kelapa Dara
-Cocoa Butter
-Natural Soap Base
HEILMOOR CLAY
-100% diimport dari Austria
-Bio Available: Padat dengan bahan organik & inorganik bermanfaat yang mudah diserap oleh kulit.
-Anti-bakteria
-Serapan Tinggi: Kandungan asid humik yang tinggi membantu menyerap dan mengeluarkan bahan berbahaya yang terperangkap dalam tisu kulit
-Cepat memberi kelegaan kepada kerengssan sel kulit
-Pertukaran Ion: Kehadiran asid humik akan menarik keluar ion positif yang berbahaya dan ditukarkan dengan ion negatif yang terkandung secara semulajadi dalam Moor.

PhytoCellTee PLANT STEM CELLS


-Meningkatkan jangkahayat 'Stem-Cell' kulit.
-Melewatkan penuaan sel kulit.
-Anti-penuaan.
-Mengembalikan keremajaan & keanjalan kulit
-Bahan aktif pertama di dunia yang berkesan ke atas 'Stem-Cell'.
-Dianugerahkan 'BSB innovation prize for the best active ingredient 2008'.




LAMINARIA DIGITATA
-Meningkatkan sintesis ATP yang akan meningkatkan tenaga dalam sel.
-Menghasilkan kompleks pelembap yang melindungi kulit dari kesan persekitaran.
-Bertindak sebagai agen penghidrat.
-Sangat berkesan untuk kulit yang kusam dan tidak bermaya.
-Juga sangat berkesan untuk merawat masalah selulit.
-Kaya dengan kalsium, potassium, iodine, mannitol, protein, kompleks karborhidrat, vitamin-vitamin E, C, B12, B6, B3, B, A dan unsur-unsur Zink, Fluorin, Kromium, kobalt, Mangan, Natrium, Ferum, Fosforus, Kalium dan banyak lagi.




MINYAK KELAPA DARA
-Sangat tinggi kandungan antioksidan yang dapat menyerap jauh ke dalam tisu kulit.
-Mencegah & melindungi dari pembentukan radikal bebas yang menghilangkan keanjalan kulit.
-Melegakan kerengsaan.
-Menggalakkan penyembuhan dan regenerasi kulit.
- Dikenalpasti sebagao pelembap semulajadi yang terbaik untuk kulit.



COCOA BUTTER
-Tinggi kandungan antioksidan yang dapat menghalang pembentukan radikal bebas.
-Mengandungi vitamin E, A dan C.
-Mengandungi Flavoid dan Polyphenol yang bertindak meneutralkan radikal bebas yang sudah terbentuk.
-Telah terbukti secara saintifik dapat melindungi kulit dari sinat UV yang dapat membunuh sel kulit.
-Mengandungi Trytophan yang mampu mengaktifkan sel otak dan juga sangat bermanfaat kepada sel kulit.

'EVOLLE' - Guna tanpa was-was:


-Tidak mengandungi unsur haiwan.
-Tidak diuji keatas haiwan.
-Tidak mengandungi bahan derivatif petroleum.
-Tidak mengandungi talkum.
-Tidak mengandungi 'surfactant' yang mengeringkan kulit.
-100% berasaskan tumbuhan.
-Dibuat secara manual, tanpa menggunakan mesin untuk menjamin khasiat terbaik.



CARA PENGGUNAAN:

1. Basahkan tangan dan gosokkan Evolle hingga keluar sedikit buih.
2. Sapu dan ratakan Evolle ke seluruh wajah.
3. Biarkan seketika atau 1 minit, anda akan liht buih akan hilang dengan sendiri.
4. Bilas dan tepukkan tuala ke wahaj anda, jangan gosok.
5. Wajah anda akan merasa bersih dan segar, Evolle tidak mengeringkan kulit.
6. Evolle sangat sesuai digunakan dengan Bio Perfection Skincare (boleh didapati dari www.lelayongbiz.blogspot.com)


ANDA AKAN MERASAI PERUBAHAN SERTA-MERTA!

-Selamat jika dibiarkan lebih lama.
-Tidak memudaratkan kulit dan tidak akan menyebabkan kekeringan.
-Selamat untuk digunakan oleh bayi baru lahir!


KOLEKSI TESTIMONI
(Sumber dari: Kak Ekin)

Cimi pakai mula-mula naik jerawat sebutir dua..ok gak sebab dah lama muka tak naik jerawat. Rupanya dia nyorok kat dalam, kena Evolle dia kasi keluar.

Pastu mengelupas sikit, ternyata kulitku tak seindah yg disangka, adalah sel-sel kulit mati tu.

Hari ni nampak ada perubahan..muka nampak lebih cerah dan TIDAK berminyak..I Likeeeee

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tumpang sekaki nak share testimoni..dah pakai Evolle masuk minggu kedua, apa yang pasti kulit lebih rasa halus, licin, tak kering (tak perlu pakai moisturiser lagi dah), lembut dan pores pon makin halus.

Lepas tu, tadi ada customer call dia baru pakai tak sampai seminggu, penggunaan dalam 4 hari, jerawat dia yang b4 this degil nak mampos walau pakai berbagai-bagai jenis produk alhamdulillah akhirnya jerawat dia mengalah dengan Evolle..lepas tu plak hari ni ada plak orang tegur muka dia semakin nampak bersih, putih skit dari biasa..itu yang membuatkan semangat berkobar-kobar untuk berkongsi cerita..semangat dia sekarang ni dia pakai satu badan n terus beli 3 kotak untuk kegunaan sendiri..rugi kalau tak cuba, Insyaallah korang pasti puas hati, ha kalau pakai kat rambutkan best je bau dia, rambut pun rasa cam segar jerk.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Experience saya, satu bar tu tahan almost 7 weeks, tu dengan cuci muka 4-5 kali sehari, sekotak tu boleh kot sampai 5 bulan, jimat. Kulit saya jenis over oily, mior sebelum ni kalau guna n tak taruk moisturiser jadi bertambah-tambah minyaknya, taruk moisturiser pun jadi berminyak jugak. Tapi dengan Evolle ni tak guna moisturiser pun pada waktu siang, malam nak tido je guna sikit tapi so far ok lan, minyak lebih terkawal walapupun tak guna moisturiser.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Baru dapat 1 bar dari kakak tadi..balik tu salin dlm bekas plastik terus guna, hubby buat muka pelik sbb tengok mende kecik tu rege mahal, hehehehe...

Dia x cam sabun..berbuih halus dan much more creamier..sebelum guna evolle tu, saya bersihkan sisa make up dulu & scrub, nak bilas pun senang, tu yg bezanya dengan sabun..rasa sayang sayang nak bilas pun ada, hehehe..

Bila muka dah kering, tengok dalam cermin nampak kulit tighten (in a good way) & pores pun kurang, rasa lembut & moisturised.

We'll see the result tomorrow, i'm expecting this stuff to balance my oily skin

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Baru 2 hari guna evolle..hehehehe tq kak anta kat tesco..start guna semalam sempena besday la konon, ahaks!!!

Muka jenis kombinasi..T zone, tapi bila pakai sabun ni, muka tak tegang, tak berminyak kat T zone dan tak kering kat pipi..rasa sedap je..then i still pakai moisturiser tp malam tak la, sebab dok kat booth ber aircond tu yg guna moisturiser, kat umah, mmg tak pakai pun.

Pastu pagi tadi gi beli nasi lemak kat kawan mak, kakak tu tegur, "eh!! ni anak kakak tu,kan? nampak lain, putih sikit..huhuhuuh senyum jerk la, memang saya ni itam manis orangnya..pastu muka pun xeven color tone nya..jadi sy tunggu lagi.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Salam, saya dah minggu ke 2 pakai evolle ni, dulu pakai mior, tapi bleh nampak beza, masa pakai mior kulit sy memang kering sesangat, tapi sejak dh bertukar pada evolle ni, dah takde masalah kulit kering..nak tepek compact powder pon senang..lembut jerk melekat bedak tu ke kulit muka, memang tak rugi saya bertukar ke evolle.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Salam,

Evolle tu saya dah buat experiment kat anak2 dara saya yg muka agak penuh susuk berlian (jerawat la tu)..Dah masuk 4 hari pakai, result amat baik sekali. Susuk berlian dah kecut dan muka dorang pun makin bersih, cerah & berseri-seri.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wahhhh...maweless lah kak, kita pun dah cuba, lepas pakai kulit rasa moist jer, pastu kebetulan ada jerawat kat pipi, saya try biarkan buih tu, wahhhh terus kecut, besttt..bessttt...memang mawelesslah, hehehe..








































































No comments: