Monday, November 17, 2008

Selepas 6 bulan pengguna LAWA HIGH COLLAGEN


Assalamualaikum semua..
Just nak update penggunaan LAWA High Collagen 5000mg selepas mengamalkan secara konsisten selama 6 bulan, Alhamdulillah gembira sangat, apa yg paling ketara dan nyata parut kat dahi dulu berkurangan sama sekali, walaupun tak hilang 100%, tapi parut jerawat kat dahi tu memang hampir hilang kesemuanya, DAN yg nyata jerawat langsung tak tumbuh lagi kat dahi. Secara klinikal kulit kita dah ok jika mengamalkan kolagen selama 60-90 hari, tapi secara jujur lela rasa sayang nak stop pengambilan LAWA HIGH COLLAGEN coz khasiat yg lela perolehi tak cukup membuatkan lela tersenyum lebar, kepada Puan Nora pengasa LAWA BIO HEALTH, terima kasih banyak-banyak kerana sudi mendorong lela selama ini. TQ sis.
Klik disini untuk lihat diawal penggunaan LAWA HIGH COLLAGEN 5000mg
LAWA HIGH COLLAGEN adalah yang terbaik dan tinggi kandungan proteinnya.
Mengikut fakta nutrisi, LAWA HIGH COLLAGEN mengandugi 5.8 gram setiap hidangan / per serving. Ini menunjukkan LAWA HIGH COLLAGEN memang benar-benar TERBAIK kerana menyediakan kandungan protein yang tinggi untuk pengamal LAWA HIGH COLLAGEN.
Selama pengambilan saya, saya memberi JAMINAN LAWA HIGH COLLAGEN akan menjadi teman karib anda selepas anda mengenalinya dan ANDA PASTI TIDAK MENYESAL malah terdetik di dalam hati kenapa sekarang baru menemuinya.
Soalan-soalan yang sering ditanya :
1. Jika mengamalkan produk ini, boleh tak makan dengan produk kesihatan yg lain contohnya Jamu, Herbalife, DCL dan sebarang food supplement yang lain?
Tiada masaalah untuk dimakan bersama produk lain kerana High Collagen 5000mg adalah makanan tambahan yang mengandungi protein dan kolagen ikan.
2. Apakah kandungan di dalam produk ini?
Kandungannya adalah dari bahan-bahan halal seperti Kolagen Ikan (5000mg), Lobata, Astanxanthin(Bahan Pemutih), Vitamin C, B Komplek, Fiber Oat, Fructose(gula buah-buahan) & Susu Skim Rendah Lemak serta perisa Lemon.
3. Adakah wanita mengandung/dalam pantang/periods/selepas operation boleh makan produk ini?
Tiada masalah dimakan oleh wanita mengandung, dalam pantang & period.Untuk yang selepas Operation, digalakkan makan setelah pulih (45hari selepas operation) kerana biasanya mereka kena makan banyak ubat-ubatan doktor seperti antibiotik dan sebagainya.
4. Adakah sebarang reaksi/simpton yg berlaku selepas mengambil produk ini?
Seperti pening kepala, sakit perut?Tiada kesan sampingan, hanya minumlah air lebih sikit kerana protein biasanya panas.
5. Adakah mereka yg berpenyakit spt darah tinggi, kencing manis, jantung, gout, kanser, ketumbuhan boleh mkn produk ini?
Tiada masaalah kepada yang berpenyakit seperti di atas kecuali gout kerana gout biasanya tidak digalakkan dengan lebihan protein.
6. Waktu yg paling sesuai mkn produk ini?
Waktu paling sesuai untuk makan produk ini adalah sebelum tidur (2-3jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam, tiada pantang.

4 comments:

cunzposters said...

Awek sape nih... cunnyerrrr

emma said...

minum lawa ni bleh hilangkan kedut bawah mata x?or area mata.sape tahu tolong jawab yea...thanks

Anonymous said...

kenapa ada 2 kotak kolagen lawa yg berlainan rupa di pasaran..?

Anonymous said...

Mne satu kotak yg betul punye?