Wednesday, December 15, 2010

PAYUDA

Campuran Ekstrak Pueraria Mirifica & Lobata
GMP , HALAL
2)dlm.KKM-163/S/25JID6
Kini Hanya RM45
Payudara menjadikan anda – isteri anggun an menawan dari dalam dan terserlah kejelitaan dari luar.

PAYUDA adalah pati herba untuk wanita yang inginkan kuasa dan kesan kerana ia di rumus dengan ramuan 2 herba terbaik untuk wanita iaitu Pueraria Lobat dan Pueraria Mirifica. Kedua-dua tersebut telah digunakan sekian lama secara meluas di dalam perubatan tradisional antarabangsa, khusus untuk keperluan kesihatan dan kecantikan badan wanita.

PAYUDA adalah 100% herba semula jadi tanpa tambahan tepung , bahan kimia , perwarna mahupun pengawet. Ia sangat selamat dan dikeluarkan oleh kilang bertauliah yang mempunyai status GMP. PAYUDA bertindak secara semula jadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, ari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar. Anda pasti kagum dan berpuas hati dengan hasilnya. Berikut adalah senarai kesan %& hasil PAYUDA yang tidak mungkin akan diperolehi dari produk-produk lain.

Dari segi payudara dan punggung
-mengangkatkan dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
-memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih pada dan menstabilkan kedudukan payudara.
-membesarkan kembali payu dara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
-menjadikan payudara dan punggung nada lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
-mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
-mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkan lagi, sebaliknya payudara akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.


PAYUDA dihasilkan melalui teknologi NANO , mampu menjadikan anda isteri kebanggaan suami.


PAYUDA memberi kesan yang KETARA, CEPAT, SELAMAT & BERKESAN dalam amsa yang singkat.

Dari segi kesihatan
-menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan).
-mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
-menghalang “mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan, kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usai, akan mengubah bentuk badan seorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
-komponen aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirificia dapat bertindak sebagai anti oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal dan meningkatkan sistem imunisasi badan.
-membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri mengimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fiskal akibat proses menopaus.
PENGGUNAAN PAYUDA
-Sesuai untuk semua wanita, bermula gadis 16 tahun ke atas.
-Terbaik untuk wanita berkahwin terutamanya selepas berhenti menyusukan anak bagi mengelakkan pengecutan dan kekenduran payudara.
-Terbaik untuk wanita selepas 30an, 40an dan 50an bagi mengekalkan lengkuk badan menawan serta menyediakan nutrien untuk melambatkan proses menopaus.
-Perlu diambil oleh wanita yang telah mengalami menopaus.
-Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil produk ini kerana tidak mahu menggagu perubahan sel badan & payudara yang berlaku secara semula jadi akibat proses kehamilan. Juga ibu yang menyusukan anak (terutama jika anak lelaki) kerana tidak mahu hormon wanita memasuki badan bayi melalau air susu.

Kandungan
-Honey Melon Juice Concentrate
-Ekstrat Pueraria Mirificia
-Ekstrak Pueraria Lobata
-Vitamian Premix (Thiamine, Vitamin A, Vitamin D3, Biotin, Folic Acid, Niacin, Pantothenic Acid, Vitain B12, -B2, B6, Vitain C, Calcium, Iodone, Ion, Magnesium, Phosphorous & Zinc),
-Natural Amino Asid Complex (Alanie, Arginine, Aspartic Acid, Cystine, Glutamic Acid, Glycine, istidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Prolne, Serine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine Valine ) Pectin, ZFructose, R.. Water.
Cara Hidangan

Goncangkan dengan ketara, ambil 1 atau 2 cup yang telah disediakan selepas sarapan pagi atau tengah hari.

Thursday, February 4, 2010

HERBA MAHARANI

Herbal Kebahagiaan Wanita & Perangsang.....


Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


Formula Yang Unik


Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.





Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :-


-Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )


-Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)


-Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.


-Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)


-Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)


-Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)





Cara Pengambilan
Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. Hendaklah dimakan bersama air suam.





Peringatan:
Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.





Ramuan:
Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.


Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 20014419T





Kepada sesiapa yang belum mencuba, apa tunggu lagi..... Realisasikan impian anda dengan herbal Maharani. Ianya halal, disahkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 20014419T). Ianya terbukti berkesan dan dapat membantu masalah wanita terutama keputihan, senggugut, kesukaran mendapatkan zuriat, wanita baru bersalin, hubungan suami isteri (dingin) & 1001 macam masalah berkaitan dengan wanita & kesihatan.





Cara makannya amat mudah. Satu kotak herbal maharani mengandungi 6 bahagian. Dalam satu bahagian tu.. terdapat 50 biji (halus jer..). satu hari kita kena makan 25 biji ajer. Maknanya satu kotak tu... boleh tahan 12 hari. Pengambilannya adalah selepas haid.... (Jangan makan ketika haid)





Contohnya : Tempoh haid anda 7 hari, maka hari kelapan saya mula makan herbal maharani sehinggalah hari ke 19. (1 kotak = 12 hari). Setelah habis sekotak, saya hentikan makan herbal maharani seketika sehingalah saya didatangi haid semula. Setelah berakhirnya haid, saya akan mengulangi cara makan yang sama. Itulah caranya..... Jimatkan kita hanya peruntukkan sebanyak RM75.00 sahaja sebulan, berbanding dengan produk lain yang sama kualitinya.




HARGA :MYR68.00



KOLEKSI TESTIMONI




Adik angkat Lela mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Dia bertanya pada Lela supplement apa yg perlu dia amik untuk kurangkan keputihan dan masalah period tak menentu, dengar je masalah keputihan dan period tak regular ni Lela teru cadangkan dia amik Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, adik angkat Lela cakap dia dah datang period. Sah..Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@




Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...


adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...

**Sumber testimoni dr salah seorang pengedar Maharani**


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Jiran saya, berusia akhir 26tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata , dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya , dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25biji , saya kata , makan waktu malam nanti, sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Office mate hubby saya. Masalah keputihan. 3 hari selepas pengambilan (10biji sehari), 'discharge' keluar dengan banyak, bertukar warna menjadi kekuningan. Saya sarankan pengambilan berterusan. Selepas beberapa 'bola' , discharge berkurangan dan semakin pulih.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.


Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.


Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

** Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@




Pengalaman ibu saya sendiri. Masalah sakit kaki dan lutut. Bekerja yang memerlukan banyak berdiri dan pergerakkan disamping mempunyai berat badan yang lebih , (gemuk la tu ) . Saya bagi je dia sekotak.. tak habis pun lagi sekotak tu, dia call saya, dia kata perut dia terasa tegang dan kemas, bangun tidur pagi, tak rasa sakit lagi pada tumit... Bengkak pada kaki semakin berkurangan. **ramai lagi mak cik - mak cik yang sakit lutut puas hati dengan produk ni**

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



Ibu mertua ku .. umur 51 (sewaktu pengambilan), mungkin ramai yang dah putus haid pada usia ni, termasuk ibu mertua saya, yang waktu itu sebulan ada, 2,3 bulan tak ade..tak datang period la. Saya syorkan pengambilan biasa , 10 biji kecil setiap hari. Selepas pengambilan, period kembali seperti biasa setiap bulan sehingga kini usianya 54 tahun. Tapi waktu haid tu lebih pendek , 3 ke 4 hari.

Tambahan info tentang monopouse : Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-



-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Office mate lama saya, usia waktu itu 40 tahun, ada 2 org anak lelaki, yang bongsu berusia 13 tahun. Teringin nak dapat anak perempuan. Dah banyak mencuba pelbagai herba. Saya syorkan la herba maharani, pengambilannya secara berterusan dan istiqamah, alhamdulillah, tak berapa ingat mungkin selepas setengah tahun, kakak ni disahkan mengandung , tambah lagi seronok..dapat baby girl


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2



Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@22



baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2



Assalamualaikum....Emm semalam baru saya suruh hb belikan. Dah ada kat umah pun. Lawanya kotak dan tempat letak tu..So yg macam telur tu kita kenappotong ekk. Belum lagi mencuba insyaallah esok baru nak mula makan. Sebab beli kakak ipar bagi tau yg adik dia makan dlm 2 kotak then alhamdulillah mengandung setelah sekian lama tak de anak (yg sulung dah 9 tahun). So tu yg semangat berkobar2 tu. Dan sambil tu nak servislah kot2 part mana yg longar kan .


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



bagi yg sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon..membetulkan aliran darah..antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat.dinasihatkan amalkan selama sekurang2nya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya..insyallah bagi yang sesuai..dgn izin Allah akan mengandung dlm tempoh tersebut.



bagi yg bermasalah dgn period pulak..kalau senggugut..bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya..sakit senggugut akan hilang..boleh stop makan atau teruskan.


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2



'Dear kengkawan....sut nak berkongsi pengalaman sut setelah memakan ubat ni (BFW)... sebelum tu nak bagitau, sut tak dipengaruhi oleh sesapa untuk buat posting ni.... saje je nak syer pengalaman...sut kawin lebih dari 6 tahun... dan masih tak dikurniakan cahayamata.Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali...Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa....., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat... nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni... tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah.... then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan..., then sut pon makan...., nampaknya Al-Hamdulillah, lepas makan BFW ni..., rasa badan makin cerdas & cergas plak..... Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut..., konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak... tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya... halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu..., sut tak makan... just continue makan BFW ni...Nak dijadikan cite lagi.... hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi... then sut decide, nak buat urine test..., semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line.... hati ni berdebar plak... maklumlah.... tak sangka positive....then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant..... Al-Hamdulillah..... dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu....Akhir kata, sut nak ucapkan terima kasih pada riss kerana memperkenalkan BFW ni serta rakan-rakan yg memberi sokongan kepada sut.... terutama kepada virgomal... Walaubagaimana pun kita tetap kena yakin pada Allah....


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@2



i baru try ari tuh... lam bula pose ari tuh i dtg bulan dua kali tak tau kenapa lah... mula saya mkn saya rasa pening2 n sakit kepala pastu saya berenti sebab dtg bulan balik ... baru sebelas ari lepas period saya period balik....tapi mkn bai feng wan ni mmg best bdn rasa sedap ringan jer sebab dia keluarkan angin, senggugut pun takde..... ingat lepas period ni nak mkn balik, saya pun sebenarnya nak try concieve jugak sebab dah lima thn ni takde lagik...quote 2:cincin nak share satu benda happy with all forumners..hmm.. first time cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belumlagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..and semalam.. tetiba my sis in law call... dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



June nak update sikit topik ni...bukan apa, saja nak kongsi pengalaman... saya pernah ambik fertility pills dari doktor untuk pregnant tapi so far tak ada apa2..June juga pernah buat operation for PCOS...tapi hampa. Cian!. Period tak teratur adalah masalah utama. So Riss suggest utk try bfw sebelum topik ni dibuka. Last period saya pada bulan Jun..so julai dan ogos takde..dah buat pregnant test, tapi kosong laa...then sept. cincin suruh try makan..1 minggu pastu period ada semula...masa makan ubat tu..macam2 rasa badan ni...mungkin byk penyakit kot!!..angin je memanjang..bukan angin yg keluar je..angin yg pusing satu badan pun ada..kesian hubby saya melayan tengah-tengah malam..picit-picit sikit..Now saya rasa nak makan lagi bfw lepas habis period nie..nak try utk aturkan period dan Insya-Allah kalau ada rezeki yg diberi...June teramatlah bersyukur..Amin...


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



mai start mkn last month beli dgn vouge. ni tengah tunggu keputusan keberkesanannya. tapi masa mula2 mkn tu memang rasa cam nak terkeluar sebab bau busuk. badan memang rasa panas tapi yg bestnya bangun pagi bdn dah tak rasa sakit2 lagi.


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@



babyKita amik BFW ni untuk maintain sebenarnya..untuk melegakan sakit-sakit lepas bersalin dulu ...bukan untuk pregnant...tapi nak buat camne ambik sekotak je terus pregnant hehehe..mungkin tak de masalah kot...sebab benda ni menyuburkan rahim


**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@